Van Noordt Marketing & Communicatie Van Noordt Marketing & Communicatie
Nieuws
Dienstverlening
Stéphanie van Noordt
Visie en Missie
Werkwijze
Projecten

Interim-management
Onderzoek, strategie en advies
Onderwijs, cursus en training
Bestuurlijke functies
Toezichthoudende functies

Contact
Vrijblijvend advies
Tips
Nieuws
Blog Anticipeer op krimp in het onderwijs
In een blog deel ik inzichten, ontwikkelingen en ervaringen met krimp in het onderwijs. Wilt u op de hoogte blijven en mijn blog direct in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan aan per e-mail.

Projecten

Case study Communicatie en samenwerking met ouders
Initiatief van Van Noordt Marketing en Communicatie in samenwerking met Y-Challenge. Analyse van de ervaringen van schoolbesturen en scholen met communicatie en samenwerking met ouders door Van Noordt Marketing en Communicatie in samenwerking met Y-Challenge. Het effect op de relatie met de ouders, hun binding met school en de rol van communicatie en samenwerking met ouders is in kaart gebracht. Er is een praktische aanpak en stappenplan vanuit organisatieperspectief en deskundigheidsbevordering ontwikkeld. U kunt het e-paper van de case study gratis via de e-mail ontvangen.

Onderzoek, strategie en advies leerlingendaling
Het onderzoek is een verkenning van de problematiek van de terugloop van het aantal leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Het heeft in kaart gebracht welke oorzaken er voor leerlingendaling aan te wijzen zijn en op welke manier scholen ermee om gaan. De laatste update van het e-paper van het rapport ‘Anticipeer op krimp!’ kunt u gratis via de Info@van-noordt.nl ontvangen.

Nieuw curriculum deeltijdopleiding Avans Hogeschool en cursus Geïntegreerde communicatie

lees meer

Toezichthoudende functies

Lid van de Raad van Toezicht bj JTV Mondzorg voor kids