Van Noordt Marketing & Communicatie Van Noordt Marketing & Communicatie Marketing & Communicatie
Driehoek maakt onderdeel uit van het log
Nieuws
Dienstverlening
Stéphanie van Noordt
Visie en Missie
Werkwijze
Projecten

Interim-management
Onderzoek, strategie en advies
Onderwijs, cursus en training
Bestuurlijke functies
Toezichthoudende functies

Contact
Vrijblijvend advies
Tips
Stéphanie van Noordt
 
Stéphanie van Noordt heeft Communicatiewetenschap en Marketing gestudeerd en ruime ervaring opgedaan in interim-management marketing- en communicatiemanagement.

Ze vervulde verschillende functies als interim-manager, communicatie-manager, marketingmanager en accountmanager bij overheid, non-profit en dienstverlening en heeft diverse opdrachten met succes afgerond.

  foto Stéphanie van Noordt
Ze heeft als interim-manager ruime ervaring met het begeleiden van veranderprocessen zoals fusies, reorganisaties, herstructureringen en het professionaliseren van teams. Daarnaast heeft ze veel complexe marketing- en communicatieprojecten op strategisch niveau uitgevoerd.

Zij is naast zelfstandig manager en adviseur ook hogeschooldocent en examinator.

"Ik ben Stéphanie van Noordt, een  interim-manager, adviseur, trainer, (hbo) docent en examinator met een marketing- en communicatie-achtergrond die inlevingsvermogen en daadkracht combineert en zich graag met innovaties bezighoudt. Binnen mijn opdrachten richt ik me op het management van maatschappelijke organisaties profit en non-profit in de zorg, welzijn en het onderwijs. Ik begeleid het kiezen van een nieuwe koers, herstructureringen, fusies, reorganisaties en het professionaliseren van teams zodat organisaties beter functioneren. Daarnaast adviseer ik bij het in de markt zetten van de organisatie en haar producten en het communiceren van ideeën zodat meer rendement kan worden behaald. Specifieke expertise bied ik op het gebied van procesbeleiding, advies en training bij leerlingendaling en communicatie en samenwerking met ouders in het onderwijs.

Vanuit mijn visie kan ik binnen korte tijd de situatie in organisaties analyseren en verhelderen, een strategie formuleren die de belangen van de organisatie en de mensen die er werken verbindt en zorgdragen voor een praktische implementatie. Mijn ervaring is dat door mijn open houding en aanpak waarin samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid centraal staan, de betrokkenheid bij en het draagvlak voor de verandering groot zijn.

Problemen zijn vaak tot een essentie terug te brengen zodat de oplossing eenvoudig maar doeltreffend kan zijn. In mijn multidisciplinaire aanpak is een van de belangrijkste uitgangspunten dat organisatiebelangen en individuele belangen goed te verbinden zijn en vaak de sleutel zijn tot de oplossing van organisatieproblemen. Door de onderliggende economische en sociale belangen waarde toe te kennen en te verbinden, werken mensen met meer plezier en worden betere resultaten behaald. Organisaties kunnen daardoor effectiever inspelen op ontwikkelingen in hun omgeving en hun maatschappelijke functie beter vervullen.

Meestal werk ik interactief met mijn opdrachtgevers en geef ook trainingen en cursussen die bijdragen aan een succesvolle uitvoering van de opdracht."

Voor referenties en netwerk zie Linked In en You Tube