Van Noordt Marketing & Communicatie Van Noordt Marketing & Communicatie
Nieuws
Dienstverlening
Stéphanie van Noordt
Visie en Missie
Werkwijze
Projecten

Interim-management
Onderzoek, strategie en advies
Onderwijs, cursus en training
Bestuurlijke functies
Toezichthoudende functies

Contact
Vrijblijvend advies
Tips
Werkwijze
"Over het agemeen neem ik de vraag of problematiek van uw organisatie als uitgangspunt en werk samen met u aan een passende oplossing van analyse tot en met implementatie. Ik breng met u in een vrijblijvende afspraak in kaart wat uw wensen zijn en wat ik met mijn expertises voor u kan betekenen. Ik maak gebruik van verschillende expertises om problemen van organisaties adequaat op te lossen. U kunt mij inschakelen als interim-of projectmanager, adviseur, trainer, docent en examinator.

Problemen zijn vaak tot een essentie terug te brengen zodat de oplossing eenvoudig maar doeltreffend kan zijn. In mijn multidisciplinaire aanpak is een van de belangrijkste uitgangspunten dat organisatiebelangen en individuele belangen goed te verbinden zijn en vaak de sleutel zijn tot de oplossing van organisatieproblemen.

Indien de opdracht daar om vraagt, verricht ik kwalitatief onderzoek. Dit onderzoek staat in dienst van de analyse van uw vraag of problematiek. Daarbij maak ik gebruik van personen en organisaties uit mijn eigen netwerken of die van uw organisatie. Tijdens dit onderzoek kan ik ook de markt verkennen en netwerken opbouwen voor uw organisatie.

Op basis van de resultaten van het onderzoek en een grondige analyse geef ik u een onderbouwd advies over de haalbaarheid van uw opdracht. Aansluitend zal ik samen met u bepalen welke strategie te kiezen en deze in fasen uitwerken. Bij de nieuwe strategie werk ik interactief met de mensen van uw organisatie.

Eventueel geef ik cursussen en trainingen om bij te dragen aan een succesvolle uitvoering van de strategie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat ik u zal benaderen met een eigen project en u zal vragen om medewerking. Graag tot ziens!"